S606K tävlade i Frostbite i helgen

Pelle Nihlmark med ungdomsbesättning (David och Viktor) representerade klubben när de seglade 606ans kusin, C55 i helgens Frostbite i Marstrand med hyfsat resultat. Bröderna Gunnarsson var omöjliga som vanligt, men annars var de före flera etablerade besättningar som årets SM vinnare i 606 och andra västkustsprofiler som Arne K.
Stort grattis till tredjeplatsen!
Bilder finner ni här, och resultatlistan här.

3 kommentarer tillS606K tävlade i Frostbite i helgen

 • Göran T

  Jag tycker det är mer än ett hyfsat resultat. Det var ett riktigt bra resultat tycker jag. Grattis. Synd bara att inte 606 är med.

  /Göran T EBK

 • Johan

  Jaha, då vet vi det då. 3:e plats är bara hyfsat… 🙂

 • Pelle SWE918

  Tack ska ni ha. Vi var väldigt nöjda och kände oss glada att klara oss så bra första gången mot västkustseglarna. De verkar ännu så länge hålla lite högre klass i C55 än här på ostkusten. Ingen skam att ha Gunnarssons och årets SM-vinnare Tomas Olsson framför i listan. Tyvärr var det lite så och så med disciplinen och en väldans trängsel med 2.4:or som kom i vägen ibland – det kostade nog en placering. Superkul format annars. David och Viktor var underbara, av sexton slörgippar missade de inte en enda. Se en på filmen (vit spinn, just bakom Gunnarssons svarta).

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>