Sömnigt på s606k?

Våran loggaOrsaken att det är sömningt här på siten är en kombo av problem hos vårt webhotell och att wm har hamnat i jobbstress-tratten. Inte mycket spännande att rapportera än att Niklas SLAMPa hänger i kranen.

Konstaterar oxå att det varit lite dåligt med söndagsträningarna. Har vi kollektivt kört för hårt den här säsongen? Är alla mätta på seglandet nu och funderar på hur man bäst får in båten i en lada fram till nästa säsong?

I Islinge finns det ett gäng 606or kvar som antingen glömts bort av ägarna eller väntar på att få köra en av de kommande söndagarna. För er som bestämt er för att avsluta säsongen är det snyggt om ni kör hem båtarna nu. Vi står trots allt på lånad plats och vi vill inte få badwill för att det ser ut som en extra vinteruppställningsplats.

Styrelsen har snickrat ihop en enkät som kommer till era e-brevlådor inom kort. Den handlar om stort och smått för att ge oss lite styrning inför kommande årsmöte (planenligt i början av december). Vi ser gärna att ni tar er tid och funderar lite på den säsong som varit och vad vi skall göra för att utveckla verksamheten till nästa säsong. Väl mött i Cyberspace 🙂

För er som vill ha nåt läsvärt på direkten skickar jag med länken till en kortintervju med en av de stora – Dr Stuart Walker

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>