Hägernäs Sprintcup – Thomas i vinnarspåret som vanligt

I helgen seglades Hägernäs Sprintcup på Riddarfjärden, verktyget var CB66 och S606k var representerade på två båtar, över till Sam Victorin:

Igår seglades Hägernäs Sprint Cup 2 på Riddarfjärden. Sexton besättningar seglade i åtta CB 66:or som tillhandahölls av arrangörerna Viggbyholms Båtklubb och Sail Stockholm. Alla besättningar seglade fem heat var och de åtta främsta fick även segla en final. När man inte seglade fick man stå på bryggan och kolla de andra seglingarna samtidigt som man bjöds på fika och lunch. Ett strålande koncept som alla var nöjda med. S606K var representerat av besättningen i SWE 318 samt klubbmästaren Thomas som gastade åt Christer Faith-Ell. Sin vana trogen lyckades Thomas vinna hela racet, SWE 318 slutade på sjätte plats. Stort tack till arrangör Peter Witt, funktionärerna Hans Renman och Tobias Fischer samt till Markus Danielsson och Jesper Pettersson på Sail Stockholm för ett väldigt fint arrangemang.

Bilder finner ni på Skota och resultat här

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>