Gissa vem?

Inside story – vad var det egentligen som hände i Lidköping? wm fick denna bild per post och kan inte undanhålla er denna godbit. Vem kan det vara och vad har föranlett detta?

Bra bett eller bara dåligt beteende?

Bra bett eller bara dåligt beteende?

7 kommentarer tillGissa vem?

 • Mr X

  Jag tror jag vet!!!

 • wm

  Men då vet du kanske även vad som hände ….
  Var det ett desperat försök till att få bett på kryssen eller bara dåligt underarbete eller kanske en taktisk finess?

 • Pelle SWE918

  Jag tror det är någon som försökt segla efter plotter på mobiltelefonen. Tyckte jag såg något gult som for upp på stranden vid campingen…

 • JonasJ SWE 271

  Så kan det gå när man försöker att lägga upp båten på campingen istället för i hamnen i Lidköping, och det var väldigt nära de fasta fiskeredskapen…..

 • Niklas SWE500

  Efter en tuff dag på sjön så var vi ivriga at komma in och få en öl. Det vred mot, forsatta vrida emot så vi bara fortsatte ut på kanten in i vridet för att sedan slå och ligga upp hamninloppet och vinna in-i-land-racet. Det vred och vred och vred och….. vi bara fortsatte med stort hopp om att om vi bara går en liten bit till så knäpper vi hamen på nästa ben – då bara small det! Vi blev sist in 🙂 Vilka fiskeredskap? De vi trodde var fasta rundningsmärken?

 • JonasJ SWE 271

  Gul stång med ett kryss betyder att det står fasta ytredskap, vi såg att ni seglade innaför dessa trodde att du visstea vad märket står för. Har man seglat på sygkusten utanför Smugehuk så har man fått lära sig detta.

 • SWE500

  Vi såg tyvärr inte det märket förrän på tillbakavägen dvs när vi efter smällen valde att gå kontrakursen. Vi hade fokus på lite annat…..

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>