Framtiden är ljus för SWE 381, 500 och 868

foto: Jonas Weståker

foto: Jonas Weståker

Framtiden är ljus för dessa tre båtar för de har lämnat svar på mail-enkäten som wm skickade ut i förra veckan. Om vi skall bygga klubbens framtida inriktning på svaren från dessa båtar kan det bli ganska radikala ändringar på verksamheten…..

Nu undrar förstås wm och seglingströttheten har smittat av sig även på cyberrymden och gjort de tidigare så debattglada klubbmedlemmarna till söndagssurfare utan åsikter? Nä fram för fler enkätsvar och om ni mot förmodan fortfarande väntar på att få ett mail med nördfrågor om året som varit eller rent av slarvat bort det urspungliga mailet, ja då gör ni enklast att skicka ett mail till wm, så lovar han att skicka ett med vändande post.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>