Stockholmscupen 2009 avgjord

Vinnare av Stockholmscupen 2009 – S606K tisdagsseglingar på Islingehavet, är Team YRSA, Roger och Mats i SWE868. Göran och Jojje SWE881, spurtade friskt till en andra plats och sedan var det stenhårt med tre båtar på samma poäng. Det var målfoto som avgjorde, Olle och Johan SWE349  blev trea genom att de hade bäst serie, strax före SWE 837 0ch SWE500.  Slutställningen (4 bästa räknas) finner ni här.

Mats och Roger undrar förstås hur detta har gått till – visserligen har de var hyfsat flitiga och setts både på de organiserade träningarna och en och annan privatare, sen har de tävlat hyfsat regelbundet både här och i Rikscupen – det kanske börjar ge resultat?

Hur som helst är Mats och Roger överens om att både segla 606 och engagera sig i klubben är kul! Så här kul var det en fredag i april!

2 kommentarer tillStockholmscupen 2009 avgjord

  • Pelle SWE918

    Stort GRATTIS till Roger och Mats för en storartad insats! Ni är väl värda förstaplatsen.

    Inte bara har ni seglat bäst i Stockholmsserien i år, ni har också sett till att hålla liv i klubben genom ert stora engagemang – både synligt på webben och bakom kulisserna. Lycka till nu, både ni och alla andra klubbkompisar i helgens KM!

  • Jonas 381

    Instämmer med Pelle. Kul att ni tog serien och stort tack för det jobb ni lägger ned, inte minst med klubbens excellenta webbplats.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>