STHLM 606-regatta | Update 3 september

foto: Jonas Weståker

foto: Jonas Weståker

606 rikscupen kommer till Stockholm och äntligen får klubbens alla medlemmar möjligheten att tävla mot de bästa 606 seglarna i Sverige. Om man lusläser startlistan saknas det en och annan västkustbåt, men vad gör väl det när många andra toppbåtar kommer hit. Just nu 33 båtar anmälda 25st 606or och 8st soling. Med detta startfält kommer vi garanterat få bra tävlingar på Stora Värtan.
Regatta-expeditionen är öppen fredag kväll och lördagmorgon.  Sjösättning fredag kväll eller lördag morgon i Askrike, på fredag kväll kör vi transport av klubbåtar från Islinge till Askrike, kl 18.00 sjösatt och klar. Hålltider för helgen finner ni i preliminära seglingsföreskrifterna .

När det gäller förhandstipsen om vem som kommer att vinna regattan gissar wm att vi hittar vinnaren i kvartetten: hemmabåten SWE890, SWE920 från Gävle, eller raketerna på SM: Uppsalas SWE909 och SWE548 från Lidköping. Men det är en helt öppen historia, det finns många andra som har gått bra på Islingehavet efter SM.

Än är det inte försent att ställa in 50års-festen, svampplockning eller golfrundan. Efteranmälan kan göras fram till lördag kl 0900 på regattaexpeditionen i Askrike och om det är kritiskt kommer vi garanterat vara färdiga i tid till söndagsmiddagen hos svärmor.   

Som om inte detta räcker skall vi  även kora en klubbmästare i S606K.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>