Sista anmälningsdagen för säsongsavslutningen i Lidköping

Rikscupsfinal i Lidköping 2008

Lång titel, men ni fattar va? Eftersom vår egen verksamhet på Islingehavet somnat in en smula vill wm purra lite för säsongsavslutning i Rikscupen 3-4 oktober. Sista anmälningsdag är 25 september, med det går säkert alldeles utmärkt att anmäla sig på plats om man sent kommer på att abstinensen blivit för stor. Arrangör är SSWL som har Sveriges goaste funktionärer. Förutom bra seglingar blir det regattamiddag och stor prisutdelning i Rikscupen på lördag kväll om nu inte det räcker kan man säkert runda av med dans på Statshotellet. Just nu 23 båtar anmälda med 6st från S606K. För er som redan har bestämt er, kan man även förboka lunchpaket och regattamiddag här

1 kommentar tillSista anmälningsdagen för säsongsavslutningen i Lidköping

  • JonasJ

    Vi har två sängar över i vår stuga på Kronocampingen i Lidköping
    SWE 271
    Jonas o Johnny
    070-330 44 33

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>