Flytta båten från TBK idag!

wm tipsar om att det är dags att flytta på båten idag, fredagen den 18 september. Kompisarna i TBK har arbetshelg och vill komma åt för att göra fint på uppställningsplatserna inför torrsättningen nästa helg.
En liten tur ut till Islinge är aldrig fel – flytta lilla båten, kolla in progressen på husbåtsprojektet (där numera en husvagn ingår) och ett besök på macken. I steg 1 räcker det med att flytta ut båten på planen framför vår kran, men på sikt måste vi köra hem båtarna nu.

För att alla skall vara nöjda och glada ber vi er hörsamma att det är dags att flytta båten nu.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>