EkBK KM – Seglingspropaganda

Jaha – skyll er själva ni som inte masade er ut till Ekerö idag. EkBK bjöd på superbra arr med lite lätta vindar som ökade allt eftersom. För oss som var där för första gången kan vi konstatera att de har bra ordnat med banområdet strax utanför hamnen. Fyra race som vardera seglades tre varv gjorde att racen blev lite längre och tog  ca 45-55 minuter att segla. Tre båtar från S606K var med SWE868, SWE500 och SWE424.

Segrade i racet gjorde Pontus Jansson med besättning, som passade på att segla lite med nyköpta SWE420 innan de lastade på båten för hemresan till Härnösand.  De var klart jämnast idag med serien 4, 2, 2, 2. De flesta andra seglade lite mera ojämnt resultat. Resultatlistan finner ni här

1 kommentar tillEkBK KM – Seglingspropaganda

  • Göran T

    Kul att ni kom och seglade med oss. Vi behöver få bra konkurens för att utveckla oss på Ekerö. Kul att se att det var olika båtar som van varje race. Visar på en jämn klass med jämna båtar. Idag gällde det att hitta vinden och kanske inte fokusera så mycket på vrid.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>