Dags att flytta på båten

Våran loggaNu har det blivit dags att planera reträtten från uppställningsplatsen på TBK. Senast fredagen den 18e september måste vi flytta båtarna från TBK. Det räcker med att flytta ut båtar/trailers till hamnplanen bredvid kranen om man tänker fortsätta träna med kompisarna  i S606K. För den som vill hålla på riktigt länge går det säkert bra att låna en bryggplats efter att TBK har tagit upp sina båtar helgen 26/27 september.

Flera av er har säkert sett att det pågår lite aktiviteter vid kajen. Enligt uppgift skall kajen renoveras i höst/vinter och vi kommer följa upp detta och berätta mer när vi har info om vad det innebär för oss. I bästa fall kan vi vara med och planera utformningen av kajen så att  det går smidigare att sjösätta och ligga vid kajen. Pelle N har varit i kontakt med firman som skall renovera kajen, samt med kommunens projektledare.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>