Stockholmscupen | Delsegling 7

S-cup 6, foto: Jonas Weståker
foto: Jonas Weståker
Otroligt men sant, på tisdag är det sista deltävlingen i Stockholmscupen. Har vi flyt med vädret blir det 3 fina race igen – stor final i Stockholmscupen. Det verkar som Team YRSA , SWE868, har parkerat i toppen, men än är ingenting avgjort.
För de som struntar i slutställningen i Cupen blir det fin uppvärmning inför helgens kombinerade KM och Rikscupstävling, Stockholms 606-regatta. Göran och Jojje SWE881 kommer säkert ordna med fina banor och en just avslutning. Skall vi slå på stort och ordna AfterSail på macken?

Anmälan till tisdagens seglingar görs på mojängen under Aktiviteter. Just nu 8 båtar anmälda

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>