Stockholmscupen 5 | Ingen ringrost!

881 rundar upp, foto: Mats Båvegård
Ingen ringrost syntes på Islinge ikväll. Det blåste rejält och sju båtar kom till start. Team Yrsa satt på första parkett och fick se fina seglingar. Kvällens dominanter var Göran och Jojje SWE881 som tog tre spikar och tvåa kom gänget i  SWE381. Kompletta resultat finner ni under Resultat 2009.

2 kommentarer tillStockholmscupen 5 | Ingen ringrost!

  • Johan

    Så stabilt seglat av Göran och Jojje, ohotade i 3 raka race. Snyggt!

  • wm

    Vi funkisar såg att Göran och Jojje gjorde stabila starter, tämligen ohotade. Nu var ju inte ni andra särskilt långt efter, det var max en båtlängd ner till sista båt på startlinjen vid skottet, förutom att vissa envisades med att köra på lämärket och fick starta om. Själva hade vi fullt upp med ett startfartyg som inte låg still i sjön och vi försökte få ihop det med ankare och motorstöd, det kryddades med soppatorsk 15 sekunder kvar till starten i sista racet. det var därför vi var tvungna att avbryta och börja om. Överlag var det stabila manövrar i den byiga vinden, men vi kunde se spinnbommar som var ute och flög, en spinnaker som trålade och en annan som rappade ur masten efter en kines.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>