STHLM 606-regatta | Update 27 augusti

Full spätta, foto Mats Båvegård
På fredag den 28e är sista ordinarie anmälningsdagen.
Men det är inget att deppa för, man kan efteranmäla sig och lätta på lädret ända fram till första tävlingsdagen, 5e september. Men varför vänta? Det blir mer stålar över till aftersailen om man anmäler sig nu och det är ju liksom ingen katt och råttalek med laguppställningar hemma- mot bortalaget. Just nu är det 32 båtar anmälda, 24 st 606or och 8 Solingar. Hetast i klubben denna vecka är Olle och Johan i SWE349 som seglade starkt i tisdags.

Tävlingen ingår i Rikscupen för 606 även i år. Aktuell ställning i Rikscupen har just publicerats på 606-förbundets hemsida. Pontus och Jan från Lidköping har klättrat bra på listan och från klubben ligger Pelle och Anders, SWE918 bäst till på en fjärdeplats och strax efter ligger  Göran et al, SWE472 och Mats och Roger, SWE868.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>