Stockholmscupen | Deltävling 3

Våran loggaNu har värsta premiärnerverna släppt. Den andra juni bjöds på 3 tighta race. Nio båtar deltog i tisdags, blir det nytt rekord? Om man lite löst räknar in de ekipage som var med i den första deltävlingen som blev inställd, har totalt 12 båtar deltagit denna säsong. Eller skall det bli all time high? wm har kollat i statistiken och räknat in ett par tävlingar med tretton båtar på startlinjen – det skall vi väl kunna spöa denna säsong!
Richard och Micke i SWE 837 är tävlingsfunktionärer och kommer säkert att fota en del om vädret ger möjlighet.  Bara att kamma till sig, ringa gastar/rorsman och knappa in sin anmälan under Aktiviteter.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>