Kö till Lidingö

Läge att vara ute i god tid i morgon. wm satt 40 minuter i bilkö från Stockholms Stadion till Ropsten idag, trodde ett tag att Segling blivit den nya folksporten och att det var åskådarna till morgondagens 606 tävling som var ute i god tid 🙂
Att det är segt sedan tidigare var känt, men nu har de dessutom stängt av nedfarten mot Elfvik, den som vi normalt åker ner till hamnen. Bästa sättet att ta avfarten mot Herserud och göra en högersväng (180 grader) vid första rödljuset och åka Islinge hamnväg ner under bron och parallellt med Norra Kungsvägen till Islingehamnen. Är man osäker kan man följa omdirigeringspilarna och få sig lite sightseeing på köpet.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>