Hur är det med tävlingsandan?

Tight på länsen, foto G Bengtsson
Efter att ha avslutat vårens kappseglingar och ambitiösa träningsupplägg undrar wm lite smått hur det står till med klubbandan år 2009.

Klubben är känd för sina välbesökta tisdagstävlingar och allt kul som kommer med det. Efter vårens 3 + 1 seglingar konstaterar wm att det har varit lite si och så med deltagandet. Ser man totalt till träningar och tävlingar har 14 båtar varit nere på hamnplanen för att tävla och ytterligare ett par har varit med och tränat. Några gamla besättningar saknas, men samtidigt har andra har kommit till.

wm hoppas förstås att startlinjen skall befolkas av 10+ båtar varje tisdag och frågar sig, har vi ändrat nåt i år som gör att färre kommer till start eller är det bara just i år som  omständigheterna gjort  att färre båtar kommer till start?

Vad tror ni andra som varit med och ni som inte varit med? Några reflexioner?

Dessutom fick wm en fråga från en båtlös men seglingssugen besättning:
Niklas Strand, som tidigare hade SWE821 hälsar att han gärna hyr/lånar en båt till någon av höstens tävlingar.
Vet ni redan nu att ni inte kommer använda er båt på nån av Stockholmsserien: 18 augusti, 25 augusti, 1 september eller på Int’l Open KM 5-6sept så skulle det va grymt schysst om vi kunde låna/hyra den?

Kontakta Niklas, resten av kontaktuppgifterna finner ni under Gastbanken.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>