Stockholmscupen 1 | Inställt

spegel-spegelDelsegling 1 inställt på grund syrebrist.  8 taggade besättningar och en funktionär kunde konstatera att det var för lite att segla i. Spegelblankt och efter 1 timme utan minsta tecken på vind ställde vi in dagens seglingar. Av minerna att döma var folk glada trots den uteblivna vinden. Vi fick chans att snacka och umgås på varvsplanen och dessutom gissa på hur man bäst monterar Harkenprylar på Richards båt. De tävlingssugna får åka till Gävle i helgen för deltagande i Rikscupen, eller vänta på nästa tillfälle på Islingehavet, den 2 juni.   

gissa-segla-spring
Många proffstyckare och en Harkentravare

torrsegling-2
Jocke med nya segel kunde inte låta bli att hissa. Det såg bra ut och nya regeln med lösfotad stor debatterades flitigt.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>