Många båtar på hamnplanen

Det är kul att se så många båtar på plats i Islinge. Just nu står det 9-10 båtar på trailers och då har inte säsongen ens börjat. Den 10 maj, dvs söndagen efter Lidingö Runt får vi tillgång till våra ordinarie platser innanför grindarna. Vi har fått en påringning från macken om att det var en tankbil som hade problem att vända sitt släp på hamnplanen i veckan. De ser gärna att vi försöker parkera så tätt som möjligt i väntan på våra ordinarie platser. Vi kollar upp det på tisdag gemensamt efter träningen och ni som har vägarna förbi i helgen ka väl göra en dubbelcheck om vi kan tränga ihop oss tills dess?
/wm

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>