En helg med Gävleväder och framgångar för klubben

Stort grattis till Thomas och Jesper i SWE 890, som kom två i helgens rikscupstävling. Övriga placeringar SWE 472 med inlånad Staffan Ek (4a), SWE 563 (5a), SWE 918  (7a), SWE 500 (11) och SWE 868 (13). Resultaten (kompletta) finner ni här

Helgens rikscupstävling i Gävle var som vanligt ett jättebra arr. Alla sorters Gävleväder, men mest sol och vind från nord till ost. Bra arr överlag med regattamiddag på lördagen och trevlig service till de seglare som bodde i stugor och lunchpaket för hungriga seglare som inte snikade på hotellfrukosten 🙂

Helgens suverän var annars Daniel Mattsson som satte nivån med tre spikar och en andraplats redan första dan. Andra dagen var han lite mer mänsklig, men hade ändå läget under kontroll.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>