En god seglats i lördags?

liten-lidingo-2009
foto: Lena Danielsson
Det har ännu så länge varit ganska tyst om seglingarna runt Lidingö i lördags. Att det var ”segelmakarväder” det kan även wm intyga som betraktade spektaklet som åskådare. Ryktet säger att Göran Ekdahl inte bara var snabbaste 606a runt ön utan att han även vann sin LYS start. Andra badade flitigt både här och där och vissa hamnade även på bild. En riktig hjälte ses på bild som gick runt på upploppet och som till slut även lyckades ta sig i mål. Vi får väl helt enkelt fråga de medverkande i morgon på träningen om vad som är sant och vad som är skröna.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>