Nu är vi igång

Våran loggaHög stämning på hamnplanen ikväll. Det var verkligen skoj att ses och alla såg fram emot att få komma i gång. Richard passade på att förevisa sina maststöttor och många var nyfikna. Sju båtar kom till start i kväll. Lite ringrost kunde skönjas här och där och allt eftersom tempot ökade blev disciplinen bättre och fajterna på banan och runt märkerna allt mer som det brukar. Mattias la en kort kryss länsbana. Först var det fri åkning och sedan korta race med start och mål redan efter ett varv, som avslutades med ett lite längre race.
Efter upptagning och eftersnack fick alla besättningar en hemläxa till på lördag då vi fortsätter med träningen. Startklara och sjösatta kl 11.
Äventyret fortsätter 🙂 redan på lördag.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>