Nåt nytt meck på gång?

aps-ss-liten
Nu när båtarna dyker upp ur vinterpressarna är somliga, däribland wm, förstås sugna på att kolla om det har meckats eller ej. Andra tycker att meck och sånt är onödigt, det är timmarna på vattnet som räknas eller hur?
wm är har tidigare tipsat om fantastiska meck-inspirationssidor hos APSLTD. På deras blogg kan man nu även läsa intressanta och personliga tester av en del av de grejer som de säljer i butiken. Just nu kan man läsa om kullagrade vantskruvar, lite proffstyckande om Mustokläder och en ingående test av krängpinnar. För att nämna några inlägg.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>