Första badet!


Idag har det badats på Islingehavet! SWE 500 och SWE 890 har tränat i den fina vinden och enligt ett ihärdigt rykte har det även badats. wm tror ju inte att det var något frivilligt bad och hoppas att det inte heller blev långvarigt. Ge oss nu alla detaljerna. Var det haveri eller ringrost som orsakade denna munterhet?

1 kommentar tillFörsta badet!

  • Jag skulle vilja påstå att det var en kombination av ringrost och en oturlig knop kring burkbandsinfästningen. I efterhand kändes det tryggt att ha en till båt på plats som påpassligt såg det hela och var beredda att hjälpa till. En stark rorsman var också på sin plats. Man är varken kaxig eller stark i armarna när man släpar med huvudet under vattnet i två knops fart och endast stortåspetsen kvar ombord. Och så här års är inte vattentemperaturen att leka med. Tur att det gick bra!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>