Samköp av maststöttor

wm drog ett mail till vår debattglade nykomling Richard (SWE 837) och frågade om inte han kan fixa såna där tjusiga maststöttor som Göran E har till sin båt.
Richard har klurat och räknat fram ett pris på 3000 kr /par om vi beställer 5 par på en gång.
Är det nån mer som är intresserad? Maila wm om ni är intresserade. Jag hoppas på snabbt svar så att Richard kan komma igång med tillverkningen bums och leverera innan man skall ut på vägarna och turnera.

Främre stöttan

Aktre stötta

5 kommentarer tillSamköp av maststöttor

 • Sven

  Väldigt eftertraktad produkt.
  Under rådande konjunkturläge prioriterar jag dessvärre nudlar, spenat och gröt. Dock är Sveriges industrinäring viktig, föreslår därför att ni lägger upp Richards magiska produkt på nationella arean. Om Finland och Danmark är med i båten kanske upplagan ökar och vi lägger grunden för en nyexportsucce.

 • Absolut. Om det är okej med Richard och om wm kan tänka sig att ta emot även dessa mail så kan jag lägga ut det på förbundets sida.

 • wm

  Inga problem med mig eller Richard, jag har redan lagt upp den som annons under Köp och Sälj.
  /Mats

 • Aah, vid närmare eftertanke kanske den hör mer hemma på just Köp och Sälj. Kanske blir märkligt om förbundet börjar skriva nyheter om specifika annonser. Låter det rimligt?

 • Materialet är hemma, jag gör 5st så fort jag får tid.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>