Regattasamarbete med Askrike Segelsällskap spikat

För de som lusläst inbjudan har man redan kunnat ana, för er andra kan vi nu berätta och bekräfta. Det blir ett samarbete med Askrike Segelsällskap. Det ger oss möjligheter till att utveckla rikscupsregattan till att bli ”årets regatta”.
Askrike Segelsällskap har även de sin hamn på Lidingö, i Grönstaviken vid Askrikefjärden. En klubb med anor, här finner man den största samlingen Drakar i stan och dessutom centrum för Stockholms F-18 seglare. Alldeles utanför hamnpiren ligger ett banområde som på sätt o vis påminner om vårt hemmavatten Lilla Värtan, fast utan bron, dessutom ligger Stora Värtan 2-3 nm bort med betydligt större segelbart vatten. Välkommen till Stockholms 606 Regatta – 5-6 september. Mer info kommer.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>