Sugen på tidig tävling i 606?

Vilken fråga? USS bjuder in till Sprint Cup i början av maj. wm fann denna inbjudan på 606-förbundets forum. Väl värt en blänkare hos oss 😉

Hejsan alla seglar vänner. Nu börjar det dra ihop sig för ännu en fullspäckad 606 säsong. Och vi på Uss har den 9 Maj en sprint cup som vi vill bjuda in till. Detta är en tävling med lottade båtar och vi har haft väldigt lyckade liknande evenemang tidigare med strandnära banor för publikvänliga heat. Vore kul om några besättningar utanför Uppsala oxå ville komma. Anmälan sker på USS hemsida  under fliken kappsegling
MvH / USS

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>