Hur främjar vi kappseglingen i Stockholmsregionen?

3-rikscup-08
Klubben har fått mail med en inbjudan från Stockholms Seglarförbund som vill ta en mer aktiv roll för att främja kappseglingen i regionen.  De anordnar därför ett seminarium under Allt för sjön torsdag 5/3 i syfte att diskutera hur vi gemensamt kan skapa bättre förutsättningar för kappsegling i Stockholm och därmed stärka Stockholm som kappseglarregion.
Mer information i bifogad pdf!
Dessutom brer Charlotte på ordentligt:

Då Stockholms 606-klubb och verksamheten på Islingeviken är ett av de mest lyckosamma ”seglingscentra” i hela regionen så skulle vi bli väldigt glada om representanter för klubben kan delta under seminariet och berätta hur ni skapat detta framgångskoncept! Vi hoppas därför att några av er – gamla eller nya styrelsemedlemmar – vill bidra till erfarenhetsutbytet. Vad sägs?

Det här kan vi inte missa! Klubben har många eldsjälar.
Är det nån som särskilt vill hänga med? Skicka en rad till wm eller ordförande så att vi kan toppa laget till den 5 mars.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>