För dig som har fått blodad regel-tand

juni-07 foto:j annell
Oavsett hur uppdaterad man är på regelböcker kan man ta fram en ny eller gammal och bläddra lite och konstatera att det är ganska få och okomplicerade skrivningar. Men OK – schack verkar oxå enkelt vid första anblicken.
För den som trots allt vill ha mer – för det finns alltid lite till att lära sig om regelboken – finns här nästa steg – en regelkurs.

Tom Björkholm håller en regelkurs för HobieCat förbundet i mars.  Inbjudan finner ni här och har ni några detaljfrågor tag kontakt med Tom.

Om ni tycker att detta verkar förvirrande kan man beskriva det så här:
s606k regelseminarie är en introduktion till KSR 2009-2012 och enligt den modell som Svenska Seglarförbundet följer, är en regelkurs nästa steg för den som vill fördjupa sig.

Kursen ”Kappseglingsregler” omfattar ca 15 timmar undervisning och erbjuds på fem vardagskvällar. Kursen genomförs enligt Svenska Seglarförbundets officiella kursplan och med godkänd föreläsare. Kursen avslutas med prov (provet är sista kvällen 26:e mars). Genomgången regelkurs med godkänt prov är en av förutsättningarna för att få gå kurserna ”Matchdomare”, ”Tränare Blå” och ”Blå förhandlingsdomare (regional domare)”.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>