Nytt hemligt vapen?

I den lugnaste av vikar döljer sig ett nytt hemligt projekt.
Nånting är på gång – initierade tolkar det som en tvåbåtssatsning i vår vik.
wm har dessutom sett dem ute på fjärden så sent som på annandagen. Det är en del hemlighetsmakeri kring dessa prototyper, maskerade av snö och is. En kvalificerad gissning är att det rör sig om en variant av 606 för vinterbruk. Ruff att huka i då isbildningen blir för svår. Dessutom verkar de vara isbrytande ….

wm har ägnat dagen åt dagdrömmeri och spanat av isarna för att åka isjakt. Stora Värtan är alldeles utmärkt och det är bara en tidsfråga innan Islingehavet är fångat av is och lappmögel. Några bilder från dagens utflykt finns i Galleriet | Vintervila

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>