Nyårslöfte nån?

Handen på hjärtat – hur är det nu med de personliga löftena inför kommande säsong?

Inför förra säsongen lovades det runt om att komma i god tid till tävlingarna och vara väl förberedd till start. Sedan var det nåt om processmål istället för resultatmål –  ja det var ingen hejd på ambitionerna. Göran och Elke har dessutom visat att alla mål är möjliga genom att putta ner Pelle och Jocke från tronen i Stockholmsserien.
Nu kommer vi inte vara för tuffa och utkräva avstämning mot tidigare givna löften utan fokusera på framtiden.

Vi är väl inte sämre i år heller! Det är dags att berätta för oss andra hur det står till med ambitionerna 2009.

foto: sswl.se

foto: sswl.se

Efter att ha tagit ett höstdopp i Vänern kan wm på rak arm lova att 868 skall ta varje tillfälle som bjuds att bli bättre på hårdvind 🙂

6 kommentarer tillNyårslöfte nån?

 • SWE500

  SWE500 lovar och svär att vi from nu kommer att anmäla oss som en s606k-båt till alla tävlingar 🙂

  Att vi sedan har vissa löften med bla ett som är direkt relaterat till wm´s båt SWE868 kan du/ni och alla andra få spekulera i.

 • Pelle SWE918

  Jag har lovat mig själv att se upp med kategori II-förhållanden, dvs ena kanten gynnad. Tänk Gävle i maj, Uppsala i juni, ena dagen på SM och KM. Inget mer ”smart slag tillbaka mot mitten för att cash:a hem att vi ligger bra till”. Nej bara fortsätta ut mot den väntande fördelen och inte slå förrän man är säker på att ha fått hela godispåsen.

  Smarta grejor i mitten funkar bara i teorin.

 • wm

  wm gissar friskt och tror att SWE500 har ett hemligt mål att göra lika snygga sjösättningar som 868, alternativt döpa båten till nåt lika fagert.

 • Richard

  Jag lovar att inte bli sen i en enda start. Jag brukar ha problem med tajmingen, men nu är det slut med det!

 • Sven 339 Karotten

  Mitt löfte är att segla snabbast och närmast vinden i Stockholm 2009 samt sluta använda compass och glömma bort allt vad konvergens och divergens heter. Det handlar om att anpassa bandbredden till verkligheten. Hur långt det räcker vet jag inte, men det borde inte kunna gå sämre. Om konceptet funkar lovar jag att avslöja hemligheten på nästa årsmöte samt bjuda alla i klubben på finsprit.

 • wm

  wm tolkar det som att Sven har nåt på gång. Antingen nån ny teori om varifrån det egentligen blåser på Islingehavet eller så kommer han själv stå för vinden. wm ser givetvis fram emot att avsmaka kölrullad finsprit.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>