Informationsexplosion

vintervila-21Klubbens ambition är att hålla verksamheten vid liv under vinterhalvåret. Med de yttre förutsättningarna med snö, is och mörker, har vi koncentrerat oss på ett kursutbud. Förra veckan föll alla pusselbitar på plats. 

I klubbens regi kommer två aktiviteter att hållas, 606-trim och Regelseminarie, dessa vänder sig till klubbmedlemmar och andra ”hang arounds” som gillar 606, och vem gör inte det 🙂
Utöver detta håller North Sails en strategikurs under tre kvällar i mars som kompletterar våra kurser bra.

I takt med att inläggen kommer upp på sidan här ramlar äldre information längre ner på sidan, för att sedan falla utanför första sidan. Men all information som publicerats finns tillgänglig det är bara att söka månadsvis  på ”Arkiv” i högerspalten.  wm försöker hålla de mest aktuella i rutan till höger för den som snabbt vill finna infon.  

wm sjösätter snart en klubbkalender med de aktiviteter som gäller framöver, väntar dock tills tränings och tävlingskalendern spikas.
Den som väntar på nåt gott – väntar alldeles för länge, men inte förgäves

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>