Årsmötet avhållet med massiv uppslutning

Årsmötet har ikväll gått av stapeln på Pelles fina kontor i Hötorgscity. Fin uppslutning som vanligt (det var lika tätt kring bordet som vid länsrundningarna på tisdagskvällarna) och ordförande Anja rev av det formella i lättsam stil. Styrelsen är i princip oförändrad 2009 med tillägget att webmaster numera väljs formellt och ingår i styrelsen. Info om detta och övriga engagerade kommer i takt med att vi uppdaterar hemsidan.

Av nyheterna från mötet kan vi även berätta att vi kommer att sänka medlemsavgifterna något och fokusera på mer organiserad träning under våren. Styrelsen har fått en uppgift att ta fram ett program för april/maj och nu håller vi tummarna för att det går i lås.

Kring kappseglingarna kan vi nämna att vi delar på Stockholmsserien och KM nästa säsong. Det innebär att vi korar en Stockholmsmästare separat utifrån resultaten  i tisdagstävlingarna och en Klubbmästare, bäst placerad båt i vårt Öppna Int KM som dessutom är deltävling i Rikscupen.

Med andra ord mycket att segla om nästa säsong.

/wm

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>